Profil

Copyright © All Rights Reserved

Line Lukowski-Larsen blev i 2005 certificeret P.Ba human fysioterapeut og er medlem af Danske Fysioterapeuter.

 

Hun arbejdede i 8 år som fysioterapeut indenfor forskellige grene af fysioterapien bla. på hospital i Tyskland, kommunal genoptræning og ansættelse hos et bandagistfirma i Danmark samt ved en skadestue i Norge, før hun valgte at fokusere på sin interesse og passion for dyr.

 

I 2013 blev hun uddannet hundefysioterapeut og har siden taget videre kurser indenfor rehabilitering og behandling af hund.

 

Line startede i 2013 Hundefysio.com, et selvstændigt hundefysioterapi-firma, der tilbyder genoptræning og behandling af hunde og katte. Hun samarbejder med flere forskellige dyreklinikker om genoptræning og behandling.

Desuden har Line interesse for ortoser til dyr og har startet et samarbejde med et bandagistfirma således at ortoser til dyr med specifikke behov kan fremstilles i Danmark i stedet for i udlandet.

 

Line har været i England (KennelandPaddock.co.uk) og set med på deres behandlings- og træningsmetoder som er fuldt baset på human teori. Hun har efterfølgende deltaget på fysioterapikurser baseret netop på disse træningsmetoder

 

I tillæg til veterinær fysioterapi arbejder Line fortsat deltids på en privat fysioterapiklinik